Vi bruger dem som desertvafler, som brød med pålæg eller bare som en lille snack. Der er uendelige muligheder for variationer, men her er en god grund opskrift :
Bønnevafler
(10 stk.)
Du skal
bruge:
450 g kogte hvide bønner
(Det er billigst selv at udbløde bønnerne. De skal blot trække i vand natten over og så koge i velsaltet vand til de er godt møre ca. 5 kvarter.)
1½ dl kærnemælk
200 g mel
1 lille tsk. bagepulver
4 æg
1½ tsk. groft salt
Bønnerne blendes/moses til puré og blandes med de øvrige ingredienser.
Trækker i køleskab min. ½ time.
Bages i vaffeljern, penslet med smør eller kokosolie.
450 g kogte hvide bønner
(Det er billigst selv at udbløde bønnerne. De skal blot trække i vand natten over og så koge i velsaltet vand til de er godt møre ca. 5 kvarter.)
1½ dl kærnemælk
200 g mel
1 lille tsk. bagepulver
4 æg
1½ tsk. groft salt
Bønnerne blendes/moses til puré og blandes med de øvrige ingredienser.
Trækker i køleskab min. ½ time.
Bages i vaffeljern, penslet med smør eller kokosolie.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar